Our social:

Criss Blaziny-7 august(cu Iza si Dj Undoo)

Primul single de pe albumul 'Tatuat Pe Creier' semnat Criss Blaziny. In curand si clipul. Negativul este facut de Adapter si au mai lucrat la el Sagace ,care a facut beatul sa sune mai bine iar Tranda a pus pianul. Mixata si masterizata de Kombat.

Piesa asta s-a scris singura cred...pe 7 august 2005 cand am ajuns acasa asa murdar m-am si apucat sa o scriu ca nu mai puteam ...aveam cea mai nasoala stare din lume si nici nu stiam cum sa reactionez. Dupa am adormit(nici eu nu stiu cum) si cand m-am trezit am citit ce am scris si parca nu era adevarat..dar din pacate era..

Dupa 4 ani puteti auzi piesa. M-am tot intrebat daca e sa las numele ei sau sa il sterg dar am zis sa il las cum am simtit atunci si sa nu mai modific nimic..Sper ca cine aude piesa sa o RASPANDEASCA LA CATI MAI MULTE PERSOANE! multumesc ptr suport!
Clipul acestei piese o sa fie in curand!

Piesa este cu Iza din Oslo (Norvegia) care a vrut sa retraga refrenul dar nu a mai putut deoarece era insarcinata si intre timp a si nascuta o fetita. Dj Undoo s-a alaturat dupa si completat piesa cu ceva din Chino xl.

DOWNLOAD

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent