Our social:

Bibanu&Camuflaj-Cu ochelari de soare


Piesa " Cu ochelari de soare" este primul single al albumului care se va lansa in toamna acestui an, semnat Bibanu MixXL.

Albumul va fi lansat sub labelul "Scandalos Music".

"Cu ochelari de soare” este a doua colaborare oficiala intre Bibanu MixXL si trupa Camuflaj (Blazon One Shot, Click si DJ Maka), care va iesi pe piata tot in toamna acestui an sub labelul "Chill Brothers Records".

Piesa a fost produsa in perioada 2-14 mai 2009 in studioul "Inter Lope Records" din Brasov, unde s-au facut instrumentalul si mixajele (producator executiv – Dan Popescu a.k.a. Bibanu MixXL), urmate de masterul realizat de catre trupa Camuflaj.

Povestea piesei este una pozitiva si aduce in prim plan atat o noua meserie imbratisata de romani (agricultura de oras), cat si partea nostima a acestei ocupatii.

Piesa nu promoveaza consumul de droguri, dar abordeaza direct acest subiect intr-un mod nu foarte grav si chiar simpatic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent