Our social:

Lansare Cheya – “Pace si dragoste”


Esti invitat Duminca - 2 August in Club Suburbia pentru un spectacol hip-hop sustinut de formatia Cheya Crew cu ocazia lansarii primului album numit Pace si Dragoste.

Acest spectacol se vrea a fi un party care isi va deschide usile la orele 21:00, iar de warm`up si buna-dispozitie se va ocupa DJ Faibo X. Ca invitati speciali de pe album o parte au confirmat venirea si anume Karakteristik, Angeles si Scanteie (Ad Litteram).Despre Cheya Crew:

Cheya este o trupa muzicala de hip-hop din Bucuresti care s-a format in luna Aprilie a anului 2002. Componentii formatiei sunt Ionut Volschi aka Feluu, Vlad Jianu aka Makru si Nicolae Grecu aka Drops. Cei trei canta un hip-hop pentru un public larg si si-au personalizat stilul aducand influente din alte genuri muzicale cum ar fi reggae, dancehall si crunk.Despre albumul Pace si Dragoste:

Este primul album semnat Cheya si contine 13 piese. Albumul a fost inregistrat la One Love Studio (Karakteristik) si a fost mixat si masterizat la Okapi Sound de Agresiv. Cheya a colaborat pe acest album cu Skizzo Skillz, DJ Poison, Scanteie, Angeles si Karakteristik. Pana acum s-au realizat 2 videoclipuri pentru promovarea acestui album, iar cel de-al 3-lea videoclip va fi gata in toamna. Albumul poate fi ascultat in prezent pe Apropo.roDespre locatie:

Club Suburbia este o locatie foarte accesibila si este situat in zona Piata Unirii pe strada Selari, nr. 19 .

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent