Our social:

Bug Mafia-Interviu Tabu.ro


Zilele trecute am stat de vorbă cu băieţii de la BUG Mafia. Liderul trupei, Vlad Irimia, pe numele său de scenă Tataee, este cel cu care am conversat, în timp ce Caddy (Dragos Vlad-Neagu) - intervenind pe alocuri - şi Uzzi (Alin Demeter) mai aruncau câte un zâmbet. Am vorbit despre cel mai recent album şi despre ce au făcut ei în ultimii trei ani.
Tabu.ro: Aţi revenit cu un album pe piaţă după trei ani de absenţă. Ce aţi făcut în tot acest timp?
BUG Mafia: Am cântat şi am creat muzică. Puţină, într-adevăr. Dar asta am făcut.

Tabu.ro: Aţi avut concerte?
Bug Mafia: Au fost, într-adevăr. Nu cred că avem mult mai puţine ca Paraziţii, de exemplu. Nu avem ca Voltaj, dar au fost cam la 200 şi ceva de concerte. Am cântat, asta am făcut. Am cântat şi am creat muzică.

Tabu.ro: Doar că nu aţi mai apărut aşa de mult ca înainte…
Bug Mafia: Oricum noi refuzăm foarte, foarte multe invitaţii de interviuri, atât în presa scrisă, cât şi în presa audiovizuală. Pentru că atunci când nu avem ceva de spus, când nu avem un proiect despre care să vorbim, când nu avem ceva concret… - adică vorbim doar despre muzica noastră. Nu despre haine, ciorapi (completează Caddy) – nu facem tămbălău, nu ne place sa vorbim despre alţii, vorbim despre noi şi despre ale noastre.

Citeste continuarea interviului aici

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent