Our social:

Il-Egal prezintă Haita


Vă prezentăm câteva detalii despre viitorul album al trupei Il-Egal, „Il-Egal prezintă Haita”, prezent pe piaţă până la sfârşitul anului. 

Acesta va conţine colaborări cu Sişu şi Phosillah şi unele piese cu refrene r&b, după cum a declarat Giovanni, unul dintre membrii trupei, pentru Bro News.

Materialul, ce poartă titlul „Il-Egal prezintă Haita”, va avea maxim zece invitaţi, printre care Sişu, Phosillah şi Magic care va cânta refrene r&b pentru o parte din melodii. Instrumentalele pieselor vor fi produse de trupa Il-Egal, împreună cu Phosillah.

Piesele de pe album vor fi în număr de 14-15. Materialul discografic va conţine melodii despre fete, dar şi piese „de viaţă, despre ce e şi cum ar trebui sa fie de fapt, despre problemele cu care ne confruntăm ca oameni în societate zi de zi”, potrivit lui Giovanni.

Faţă de albumul precedent, „Ca o junglă”, membrul trupei Il-Egal ne-a mai spus că „există o diferenţă în sensul că am căutat să fie mai nou ca stil, dar ca abordare suntem tot noi, având în vedere că noi ne facem versurile, nu ne schimbăm”.

Albumul „Il-Egal prezintă Haita” a fost înregistrat în Beatstudio şi ar putea ieşi pe piaţă până la sfârşitul anului.

SURSA


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent