Our social:

JJ invitată la Urban Groove


Ioana Oegar, cunoscută ca JJ (former Miss J), va fi invitată la Urban Groove pe data de 1 septembrie 2009, începând cu ora 17:00.


“La 15 ani cand m-am intors din state , l-am cunoscut pe Mitza de la Agresiv. Tin minte cand am aterizat la el acasa, asculta niste beaturi si out of nowhere , el spune, ca fredonam niste versuri ale lui Tupac. Dupa care tema a fost sa merg acasa si sa scriu ceva al meu. Am gasit-o foarte usor si relaxant sa ascult muzica si sa ma descarc in cuvinte si basically de acolo am inceput sa descopar pasiunea. Cant pentru toata lumea care intelege Am lucrat cu Rufus Martin , un producator/cantaret din Chicago, am lucrat si lucrez cu Marc Vano de la East&Young , un Dj foarte talentat din Olanda ( YOUTUBE – MARC VANO MISS J ). Am colaborat cu Bishop , pe care toti probabil il stiu de pe piesa Nai Nai cu Anda Adam, si sa mai vedem pe viitor. Am lucrat acum ceva timp cu Connect-r iar prin el am colaborat cu Mandinga. Am colaborat recent cu Adrian Enache pe albumul lui nou. si cu Lora de la Wassabi . Am mai lucrat cu Grasu XXL pe albumul lui care urmeaza sa iasa, iar cu Maximilian pe Volumu’ La Maxim…ilian, am cantat prima oara in Romana. FEAR OF HAPPINESS se numeste albumul care urmeaza sa’l lansez si , da , va fi si o lansare in Romania. Piesa ‘Go Crazy’ este primul meu single. Este o piesa despre atractie nebuna , mai putin serioasa cat jucausa.”

Sursa:

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent