Our social:

Pretecst – Zgomot de pian(album downlaod)


Pretecst – Zgomot de pian

Primul material oficial, Pretecst.
Material la care au participat la realizarea lui oameni ca: Kreuzet (Midiots), Baros (Studiourile Fara Logica & V.A.M. United Germany), Kheops, Coman Adrian, Jenica Harja, Mihaela, Alexandra, Miron Laura Carmen, Pralea Valentin, Pascal (Dementorii), Dan Razvan (Midiots) si multi altii.

Acest material a fost inceput in 2007, urmand a fi lansat in 2008, nu a fost sa fie asa. Am lucrat la foarte multe piese la care am renuntat si le-am inlocuit cu altele mai bune, am incercat sa abordam subiecte noi, un stil diferit de muzica pe care nu il poti incadra in gangsta rap, underground, r&b…. etc.. e undeva intre toate genurile.
Am combinat percutii latino cu ritm de hip-hop, ritm de hip-hop cu armonie rock, versuri rap pe instrumentale swing, funk, pop… etc…

Nu este un material pentru rapperi, hip-hoperi, manelisti, houseri…. E un material pentru toate genurile de ascultatori, un material la care s-a lucrat cu profesionalism si cu multa dedicatie pentru muzica.

A

lbumul contine si piesa “La cine vii” feat. Kheops & Lucian B. la care s-a filmat si un videoclip pe care il gasiti pe (link youtube)
Acu

m in 2009 lansam acest material care speram sa contina macar cate o melodie pentru fiecare gen de ascultator.

Va multumim !
Pretecst.

Download

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent