Our social:

SKIZZO SKILLZ - Din castile unui pierdevara / mix / download / 2009

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, am finalizat si al doilea mix al meu. Nu vreau sa ma dau vreun DJ dar dupa Playlist Galactic am zis sa arat si alta bucata muzicala care imi place foarte mult, adica summer vibes. Suntem in mijlocul caniculei si ti-am facut un playlist perfect ca sa asculti oriunde vara si melancolic iarna. Multi dintre cei “cititi” cunosc majoritatea pieselor dar pachetul asta e la fel ca un meniu Big Mac dupa ce n-ai mancat o zi intreaga. Cam asa ar suna soundtrack-ul unui pierdevara.

Din cauza caldurii nu as vrea sa se confunde acest mix cu vreun album al meu sau whateva, este un mix la fel ca si Playlist Galactic in care fac un amestec din piesele mele preferate, atat pentru voi cat si pentru mine.

Ce e special in acest mix e ca poti asculta varianta originala (extended daca vrei) de la “Pierdevara”, adica o strofa si un bridge in plus. Varianta de 5 minute care a trebuit scurtata pentru videoclip … DA, am prostul obicei de a face piese lungi.

Skizzo Skillz este gazda voastra mai mult ca dj decat ca mc, promit pe viitor niste grafuri si un dans b-boy style ca sa ating toate elementele hahaha. Boomaye Music prezinta “Din castile unui pierdevara”.
www.skizzoskillz.com

DOWNLOAD MIX

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent