Our social:

SPECIAL GSP / interviu Bug Mafia


B.U.G. Mafia revine după 3 ani de pauză cu un nou album care va fi distribuit cu Gazeta Sporturilor

Celebra trupă hip-hop B.U.G. Mafia a decis ca după o pauză de trei ani să scoată un nou album. Pentru toţi cei care n-au uitat "După blocuri", "Străzile" sau "România", pe 11 august, B.U.G. împreună cu Gazeta Sporturilor vor scoate albumul "Viaţa noastră" - volumul 2.

Dragoş Neagu (Caddy), Vlad Irimia (Tataee) şi Alin Demeter (Uzzi) au venit în redacţia GSP pentru a vorbi despre noul proiect. Citiţi o discuţie necoafată şi spumoasă cu cei trei componenţi ai trupei. Tataee a fost cel mai vorbăreţ dintre ei.

- După 3 ani de pauză, un nou album pentru fani. Cam lungă aşteptarea?

- Cam lungă, dar acum a venit momentul să scoatem un super- CD cu cele mai bune piese ale noastre, toate reeditate în urmă cu foarte puţin timp. Surpriza e însă o piesă senzaţională, care va însemna cu siguranţă altceva. Se numeşte: "Cu tălpile arse".

- "Cu tălpile arse" are un alt mesaj?

- Vă dăm un vers: "Am trecut prin foc încă o dată, ca s-ajung acum să merg pe apă" E, de fapt, povestea acestei trupe. O să afle toată lumea greutăţile prin care am trecut noi în aceşti 3 ani de pauză. O să fie o mare surpriză pentru fani!

- De-a lungul vremii aţi folosit nume de sportivi celebri în piesele voastre.

- Ne-am legat de acest domeniu pentru că nu ne făceam de rahat! Sportul este încă unul din domeniile de unde vin rezultate faţă de politică. Lăcătuş, Doroftei şi Hagi au fost trei din numele mari din sportul românesc care au apărut sau despre care s-a vorbit în piesele noastre.

"Şi Daniel Niculae voia să intre în trupă"

- Doroftei este unul dintre cei mai buni prieteni ai voştri?

- Cu Doroftei este o legătură specială. În 1999 ne-a sunat şi ne-a întrebat dacă poate să folosească o melodie de-a noastră cînd intră în ring. Am fost foarte încîntaţi şi de atunci îl apreciem foarte mult pentru că noi l-am susţinut de cînd era la amatori. După ce a cîştigat titlul mondial a fost de acord să apară cu centura în videoclip.

- E adevărat că Mutu a vrut să apară într-un clip atunci cînd juca la Chelsea?

- N-am ajuns aşa de departe, dar am discutat cu el atunci despre asta. Ne-a spus că are texte făcute de el, pe care ar vrea să le cînte cu noi sau să le cîntăm noi singuri. S-a calmat pînă la urmă. Noi eram încîntaţi şi poate chiar se mergea mai departe. Ştim că era rapper mare în acea perioadă, la fel cum era şi Daniel Niculae cînd juca la Rapid, dar şi Claudiu Niculescu.

"Steaua dorea un imn compus de noi"

- E N'Doye un hip-hoper cu care să faceţi un videoclip?

- N'Doye e prea exagerat! Dar tipul se vede că se îmbracă de o viaţă aşa, abordează totul în stilul lui. E foarte autentic şi nu se îmbracă aşa special pentru televiziuni. Aşa simte el şi aşa se îmbracă.

- Aţi avut oferte să faceţi imnul oficial al vreunei echipe?

- Da! Vă facem o dezvăluire. Pe cel al Stelei cînd a venit Mihai Stoica în Ghencea. Era un om OK, care a vrut să aibă un imn compus şi cîntat de noi. L-am refuzat politicos şi elegant pentru că nu am vrut să se creadă că sîntem părtinitori. Nu ne-am gîndit la versuri, dar cu siguranţă ieşea ceva frumos, pentru că aveam un vers care rămînea în memoria suporterilor.

Hîldan iubea B.U.G Mafia

- Din altă parte?

- Cei de la Dinamo ne-au rugat să facem o piesă în memoria lui Cătălin Hîldan. Am refuzat şi de această dată pentru că nu puteam să trăim prin versurile prin care le scriam dacă nu l-am cunoscut niciodată pe Hîldan. Am primit sute de telefoane, din sute de direcţii, pentru a ne convinge să facem această piesă comemorativă.

- Ce personaje vă inspiră valoare în fotbalul românesc?

- Dan Petrescu pentru că nu este simplu ceea ce face el la Urziceni. Este de admirat. Unirea Urziceni a dat o palmă mare sportului românesc după ce a reuşit să cîştige campionatul.

 - De ce v-aţi gîndit să scoateţi albumul împreună cu Gazeta Sporturilor?

- Pentru că aveţi cititori inteligenţi, dar pentru că aveţi o distribuţie senzaţională . Este vorba de o alăturare a două branduri uriaşe, puternice. Am fost mereu alături de oamenii din sport şi ne-am gîndit la cel mai puternic brand în acest moment. Muzica românească e în criză de 10 ani, aşa că va fi un proiect folositor pentru ambele părţi. Gazeta a fost de acord şi pe 11 august o să le facem fanilor o mare bucurie. 

"Mulţi fotbalişti au plecat din acelaşi mediu de viaţă ca şi noi. Au plecat de jos şi au ajuns departe. Important este să te mai uiţi şi înapoi"
Caddy

"Sîntem doi stelişti şi un semidinamovist în trupă, dar niciodată nu ne-am certat pe tema asta"
Uzzi

extras de pe www.gsptv.ro0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent