Our social:

Tataee se însoară în 2010, Uzzi îşi caută iubită[Interviu Libertatea]

B.U.G. Mafia este un nume care nu are nevoie de prezentare pe scena muzicală din România. Tataee (Vlad Irimia), Uzzi (Alin Demeter) şi Caddy (Dragoş Vlad) au pus bazele trupei în 1993, iar de atunci au rupt difuzoarele în cluburi, la concerte sau la televizor. 

Deşi la începutul anilor ’90 hip-hop-ul românesc era privit ca o chestiune exotică, cei trei ”băieţi de băieţi” au adus acest stil muzical pe buzele tuturor, după lansarea hiturilor “Pantelimonu’ petrece” sau “Poveste fără sfârşit”. 

La 16 ani de la înfiinţare, B.U.G. Mafia lansează albumul “Viaţa noastră. Volumul 2”, după o pauză de trei ani. Totuşi, pauza n-a fost o vacanţă pentru componenţii trupei: aceştia au muncit non-stop pentru a lansa cel mai bun material de pe piaţa din România. Pe 11 august, albumul va putea fi cumpărat cu Gazeta Sporturilor. De asemenea, volumele 1 şi 2 vor putea fi achiziţionate într-un pachet deluxe care va conţine şi un DVD cu toate videoclipurile lor, totul la preţul de 60 de lei.

Citeste tot interviul aici

            

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent