Our social:

Tempesta Crew - Cagulatii

Tempesta Crew - Cagulatii de pe tare.ro
Marpha Hip Hop va recomanda sa urmariti cel mai recent proiect semnat si realizat de Tempesta Productions (www.tsapro.ro)


"Videoclipul este unul natural, de vara. A fost realizat de Ciupe. Este facut 100% independent. Ne-am strans noi la filmari, adica Shatyr, Neve, Rugz, Tonik Obiektiv, Ciupe, Cortes, Omega, Iankoo. Singurii din Tempesta care nu au participat la filmari sunt Nasta si Grizle. Totul a durat de la pranz pana spre seara, la un prieten acasa. Clipul este primul nostru proiect profi. Fiind primul nu ne-am riscat sa ne intindem pe mai multe locatii. Fiecare memebru din crew a avut o contributie, indiferent de procentaj. Sunt niste baieti care fac stand-up, se numesc Show Time ce vor face o emisiune care se numeste “Cagulatii” ca si videoclipul nostru. Ei vor fi niste oameni mascati care vor avea un rol social-moralizator. Ne-au invitat sa facem coloana sonora si am cazut de acord sa facem si un videoclip".

A declarat Shatyr in exclusivitate pentru www.apropo.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent