Our social:

Concert Nimeni Altu' in El Grande Comandante


Clubul El Grande Comandante prezintă joi, 15 octombrie, un concert incendiar de hip-hop, marca Nimeni Altu’.
Artistul este cunoscut ca fiind un împătimit al hip-hop-ului, luând contact cu muzica rap încă din copilărie. Dacă în clasa a patra scrisese deja primul său text rap, la numai doi ani distanta pusese bazele unei trupe rap împreună cu nişte colegi de şcoală. La vârsta de 15 ani formează împreună cu 1OARECARE trupa Ultima Fază, cei doi înregistrându-şi piesele la un casetofon.
Din 2001, Nimeni Altu’ îşi continuă cariera solo, urmând ca în 2002 să apară ca invitat pe piesa “Actiunea Instrumentalului” a celor de la Paraziţii. Un an mai târziu apare cu piesa “Cu dinţii cariati” pe compilatia Loop Records, iar în 2006 colaborează cu Ombladon la “Made în Romania”, piesă inclusă pe albumul “Cel mai prost din curtea scolii”.
Colaborând cu artişti precum : Ortega, Axes, Jhivago, Feliz, Ombladon, Carbon, Aforic, sek93, Subsemnatu, UFe, Freakadadisk, Dj Sonia, Dj Undoo, Dj Paul, Dj Faibo X şi Dj Dox , Nimeni Altu’ şi-a pus la punct 19 piese ce vor fi prezente pe albumul său de debut , “Nopti prea lungi”.
Intrarea la acest concert va costa 15 lei, iar pentru rezervări vă este pus la dispoziţie următorul număr de telefon: 0728.556.043. Concertul va incepe in jurul orei 20:00.

SURSA

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent