Our social:

Bitza-Goana dupa fericire distribuit de GSP


Pe data de 4 februarie lansez impreuna cu Gazeta Sporturilor noul meu album, “Goana dupa fericire“. Contine 13 trackuri 100% urban soul si include colaborari cu B-Real of Cypress Hill, Holograf, Young De, Artan, Maximilian si Mario. Materialul este promovat de primul single care a beneficiat de videoclip si anume piesa “Numele tau” - un alt fel de varianta a piesei “Oriunde te vei afla” semnata Holograf, carora le multumesc inca o data pentru acord si suport.

La productia instrumentalelor am lucrat cu Double L, Dribbler, RazOne, Sez, restul de beaturi sint facute de mine, majoritatea impreuna cu Dj FaiboX. Pentru cunoscatori si nu numai am inclus un “slagar” mai vechi, sub o forma noua, care se numeste “Vrrr of AutoTune”, legata de toti cantautorii si interpretii care folosesc efectul AutoTune pe voce (cunoscut si sub numele de “efectul Cher”, pentru ca artista in cauza a adus cea mai mare notorietate acestui procedeu). Piesele au fost mixate si masterizate in studiourile Ines de catre Cristian Dobrica, alt om caruia trebuie sa ii multumesc.

Materialul video a fost realizat de catre Ador Media, regizor Alex Ceausu, alaturi de care am lucrat la scenariu si productie. Dupa foarte multe incurcaturi si belele, am reusit sa filmam in timp record un videoclip pe care il puteti urmari pe posturile de muzica in cateva zile. Cum spuneam si mai sus, piesa aleasa este “Numele tau”.

Pregatesc si concertul de lansare, o sa fie in prima parte a lunii februarie iar ca invitati confirmati pana acum sint Maximilian, care va deschide seara cu un mini-recital incendiar (asta ca sa pun exprimarea din manual), Pupe de la Vita de Vie, Artan, Dj FaiboX, Mario, si inca vreo alti cativa, pe care ii tin surpriza, pentru seara concertului. De mentionat faptul ca o sa cant cu trupa pe spate, in formula Dj - tobe - chitara - bas, urmand sa anunt line-up-ul complet cand o sa am si afisul gata.

4 februarie - Bitza, “Goana dupa fericire”, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

SURSA0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent