Our social:

Marpha Hip Hop - Ep 29 * Camuflaj ,Zhao,Smokey, Arssura & Dawa *


Episodul de saptamana aceasta al emisiunii Marpha Hip Hop e plin de invitati si de evenimente speciale din lumea hip hop-ului romanesc. Primii intervievati sunt baietii de la Camuflaj, care au adus cu ei din Cluj idei proaspete impreuna cu mult chef de munca. Ei ne povestesc cum au ajuns sa colaboreze cu Chill Brothers si ne ofera mici detalii despre activitatea lor recenta, dar si legate de cea din viitor. Restul, e supriza!
A doua parte a emisiunii se muta in club, locul in care fanii iau contact direct cu artistii pe care il asculta si respecta. De data aceasta, microfonul s-a indreptat spre Smokey si Zhao, ce au deschis seria de concerte din serile de duminica, in Malibu. Curiosi sa vedeti cum a fost sau sa aflati mai multe detalii despre planurile baietilor? “Play” e cuvatul cheie atunci.
Si cum v-am obisnuit cu seria de live-uri din cadrul emisiunii, K-nnabis, unul dintre artistii de la Obiektiv Music a intrat special in studio pentru voi, oferindu-ne in exclusivitate o mica bucata a unei piese la care a lucrat in ultima vreme.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent