Our social:

Marpha Hip Hop - Ep 30 * 6ase 6ase,Sunday Live ( Shatyr & Neve ),Fido (Escape) *Si daca e luni, e Marpha Hip Hop, asa cum v-am obisnuit. Astazi va prezentam mici detalii din revenirea unui veteran din lumea hip hop-ului românesc, anume 6ase-6ase. Pus fata în fata cu microfonul emisiunii, el ne povesteste cu ce s-a ocupat pâna acum si ce surprize ne va pregati pentru viitorul apropiat.

Sesiunea de live-uri a emisiunii e continuata astazi într-un mod mai special, cu imagini în exclusivitate din Malibu, de la Sunday Live, unde doi membri de la Tempesta Crew, Shatyr si Neve, au sustinut un concert live, interpretând piese de pe materialele mai vechi, dar si de pe ultima compilatie, numita "Perspective".

Iar ca sa încheiem episodul un pic mai diferit ca în alte dati, va prezentam un interviu cu Fido, fondator al crew-ului Escape, ca o mica incursiune în lumea dansului si a celor ce se numesc "b-boys" si "fly girls".

Poti afla mai multe despre toate acestea în episodul de mai jos si nu uita, te mai asteptam în lumea noastra, unde noi suntem mereu conectati pe Marpha Hip Hop.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent