Our social:

Poze Cabron-Lesbi Friends
Ieri dimineaţă, în ciuda vremii nefavorabile din Bucureşti, Cabron a mobilizat o întreagă echipă pentru a-şi filma noul videoclip, pentru piesa “Lesbi friends“.
Pregătirile pentru filmare au început de dimineaţă devreme, cu Alex Ceauşu la “conducere”, el fiind responsabil de acest prim videoclip solo al artistului, unul de imagine, plin de fete frumoase şi scene sexy, dar nu vulgare.
Filmările s-au desfăşurat pe platourile studiourilor Media Pro, din Buftea, unde dimineaţă ne-am întâlnit cu Nico, care venise împreună cu fiica ei, Andra, una din fetele frumoase care vor apărea alături de Cabron în videoclip.
Pe măsură ce cadrele se trăgeau, platoul se aglomera. Pe rând, i-au fost alături în videoclip colegii săi de la HaHaHa Production, cum ar fi Don Baxter, K-rie, Smiley însoțit de colegul său de trupă, Piticu’, Alex Velea şi DJ Grass, care au rămas până când la sfârşitul zilei de filmări, l-au auzit pe Alex Ceauşu strigând: “Gata, am terminat!”.

MAI MULTE POZE AICI

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent