Our social:

Ezekiel - Celebrate Zero (Album)

Albumul “Celebritate Zero”, semnat EZEKIEL, poate fi descarcat gratuit. Materialul contine 13 piese, doua dintre acestea fiind date ca promo. Invitati pe album sunt DJ Faibo X, DJ Limun si Kazi Ploae, iar de productie s-au ocupat Sez, Sagace, Dribbler si iRonic.

EZEKIEL nu este un nume cunoscut publicului larg. Nu dintr-o greseala ci din simplu fapt ca muzica a contat mai mult decat imaginea. Desi de ceva ani in peisaj, in trecut sub pseudonimul de Lethal, ce se trage dintr-o porecla veche, in prezent a ales sa-si schimbe numele intr-o maniera mult mai definitorie. Cunoscut probabil de la ediitile Battle off Da Dome, in 2008 acesta s-a calificat in finala. Concentrarea primara este muzica, etalarile lirice live fiind doar o distractie temporara. Albumul a suportat lucrul pe o perioadă de 1 an si 3 luni, fiind unul egocentrist, definitoriu si care vrea sa aduca conceptul de “nimeni” la suprafata. Prezent si pe alte materiale, acesta a ales sa lase primul LP sa isi spuna singur cuvantul. 13 track-uri , la productie Sez, Sagace, Dribbler şi iRonic si singurul invitat sa dea voce fiind Kazi Ploae. Prin acest album se vrea cunoasterea si definirea artistului ca forma de fond, urmand ca în viitor sa expuna si alte laturi ale simtului propriu.

TrackList:
01. 25-17 - produsa de Sez (1:55)
02. Magnum cu DJ Faibo X - produsa de Sez (3:40)
03. Eter cu DJ Limun - produsa de Sagace (3:14)
04. Ochi Calmi - produsa de Dribbler (3:11)
05. Exil - produsa de Sez (1:26)
06. Unde Scurte - produsa de Sez (3:39)
07. Fumuri si Ace - produsa de Sez (3:31)
08. Prins cu DJ Nasa - produsa de Dribbler (3:44)
09. Bezmetric cu Kazi Ploae si DJ Limun - produsa de Kazi Ploae (3:39)
10. Trepte Rupte - produsa de Sez (3:16)
11. Argint Viu - produsa de Sagace (3:03)
12. Sub Efect De Sera - produsa de Sez (2:21)
13. Celebritate Zero - produsa de iRonic (4:11)

Descarcă: Ezekiel - Celebrate Zero (Album)
(Sursa: BroNews)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent