Our social:

La Familia prezinta MTV Euro top 20!Joi, 1 aprilie, de la ora 13.00, La familia, trupa ce are pregatit pentru inceputul verii o noua surpriza muzicala, vine intr-o noua editie de MTV Euro top 20!

Sisu si Puya pregatesc pentru acesta vara o noua piesa, intitulata sugestiv “Pesti mici”, melodie conceputa pentru coloana sonora a unui scurt metraj, ce are la baza viata unui fost puscarias inchis pentru viol. Singurii prieteni ai acestuia sunt doi pestisori aflati intr-un acvariu. Piesa reprezinta cel de-al doilea extras de pe albumul “Classique”, dupa “Consecinte”, la care Sisu si Puya au lucrat alaturi de Florin Serban, regizorul filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, care s-a ocupat atat de scenariu, cat si regia acestui videoclip. Trupa La Familia incerca sa ii introduca pe ascultatori si telespectatori in lumea cruda a inchisorilor si sa dezvaluie o parte dintre problemele detinutilor.

MTV Euro top 20 ii are ca invitati joi, 1 aprilie, de la ora 13.00 pe cei doi membri ai trupei La Familia, Sisu si Puya!

Sursa

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent