Our social:

Marpha Hip Hop - Ep 37 ,* Buze, Lu-k Beats & Luka (Ultimatum pentru Arta) *


Marpha Hip Hop continuă seria surprizelor cu care v-a obişnuit până acum, prezentându-vă săptămâna aceasta aspecte diferite ale rap-ului românesc.
Întâi îl avem în faţa microfonului pe Buze, artist Avangard Miuzic, care pe lângă bunăvoinţa de a rezista întrebărilor lui Tonik, ne încântă cu un live special, compus din o porţie de beatbox-ing şi una din piesele acestuia.
În partea a doua ne mutăm la Ultimatum pentru Artă, unul dintre concursurile care ne demonstreaza în fiecare an că încă mai există tineri poeţi care ştiu să îşi arunce rimele potrivite pe beat-uri de excepţie. În afara imaginilor exclusive din finală, aveţi ca bonus interviuri cu câştigătorii concursului, Lu-k Beats din Bucureşti şi Luka din Timişoara.
V-am facut curioşi? Dacă da, nu vă rămâne să vă delectaţi cu acest nou episod şi să îl aşteptaţi cu nerăbdare şi pe următorul. Pace!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent