Our social:

DOC - Scapat de sub control


 DOC - Scapat de sub control - Lansarea pe 10.10.'10 la ora 10

Dupa ce a tinut in suspans intreaga suflare hip hop, DOC (membru al trupei CTC) pune in sfarsit capat asteptarii si lanseaza albumul “SCAPAT DE SUB CONTROL” – probabil cel mai dorit material al lui 2010.

Conceput initial ca un mixtape, materialul s-a transformat pe parcurs intr-un album de 22 de trackuri, adica 80 de minute de foc liric continuu la care au contribuit artisti ca CTC, Cedry2k, Maximilian, Guess Who, Mike Diamondz, Bitza si nu numai. Si cum un album de nota 10 avea nevoie de o lansare pe masura, “Scapat de sub control” va fi prezentat oficial publicului pe data de 10.10.2010, ora 10 seara, la Silver Church (ex. Preoteasa). Mai multe detalii despre albumul ce va aparea la Facem Records in colaborare cu Chill Brothers, precum si despre evenimentul de lansare vor fi dezvaluite in cateva zile, cand va fi facut public si playlistul. Pana atunci, pe DOC il puteti gasi pe: Facebook, MySpace, si aici pe site-ul Facem Records.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent