Our social:

Guess Who - Unu altu (Videoclip)Cel mai recent clip Guess Who a fost filmat la inceputul lunii august pe platourile din Buftea in regia lui Spike.

Castigator alaturi de Spike al premiului Best Hip-Hop Artist, decernat in cadrul Romanian Music Awards 2010, Guess Who a repurtat un succes greu de prevazut cu “Locul Potrivit”, ajungand unul dintre cei mai difuzati artisti din Romania. Fiind unul dintre putinii solisti romani care se bucura de un fan-club foarte activ, Guess Who a reusit sa se faca ascultat de publicul de toate varstele datorita puternicului mesaj social din “Locul Potrivit”.

Guess Who va pleca impreuna cu Spike intr-un nou turneu national prin cluburile din orasele tarii. Intitulat reTU-r, turneul va incepe in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie concertele din reTU-r fiind ultimele ce urmeaza a fi sustinute in aceasta formula de catre cei doi artisti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent