Our social:

Eladio prezinta compilatia HipHopDinRomania (volumul 2) (2010)


Citeste mai departe (click pe more)


"Ok, e 17 octombrie 2010 si asta inseamna ca blogul implineste 2 ani. Exact acum 1 ani, tot in data de 17 octombrie am lansat gratuit pe internet primul volum din compilatia “HipHopDinRomania” (vezi mai multe detalii aici: http://hiphopdinromania.blogspot.com/2009/10/compilatie-hip-hop-din-romania-2-cd.html), o compilatie ce o readuceau pe Marijuana si Ganja pe 6ase:6ase, prezenta in anteprima o piesa de pe noul album Sisu plus multi altii precum La Familia, C.I.A. sau Zombie THC dar si foarte multi noi mc, care, prin intermediul compilatiei aveau ocazia oarecum sa se afirme.
Volumul 2 este putin mai diferit de volumul 1, m-am axat mai mult pe calitate decat pe cantitate, rezultatul final fiind “o colectie” de 21 de piese din 2010, o mare parte din ele deja cunoscute, iar restul exclusive. Va invit sa le ascultati in ordinea in care apar. Cele 21 de melodii interpretate de 6ase:6ase, Fratele 3, Bani Gheata, Cheya Crew, creTzu, Kryp, Bogdan S, Zellu, Prima Verba, Ais The Chef, Cumicu, S.I.K., B-ZAR,  C.C., Shutz, Pacientu, Sweb, Rappa, Leasa si Skdlz (fratele lui Bani Gheata)."
Compilatia se poate downloada de aici:

DOWNLOAD

SURSA

Un comentariu:

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent