Our social:

Teaser : Tonik Obiektiv feat Angeles - Chip de Inger

Tonik Obiektiv a filmat pe data de 2 şi 3 octombrie videoclipul piesei "Chip de Inger", iar de realizarea clipului s-a ocupat echipa de la Filmmaking Romania în frunte cu regizorul Tedy Necula.Filmările s-au desfăşurat pe durata a două zile în patru locaţii diferite (Spitalul de copii Marie Curie - Budimex, Parcul Tineretului, un apartament şi o stradă din zona Berceni).

Videoclipul este realizat sub forma unui scurt metraj avându-i în calitate de invitaţi pe: actriţa Liliana Hodorogea (Teatrul Naţional Bucureşti), Gabi Mitran (chitarist şi inginer de sunet) şi corul de copii "Armonia" ( Palatul Copiilor ).
Piesa este realizata in colaborare cu Angeles, iar de producţia muzicală s-au ocupat Jazza şi Gabi Mitran (Omega Sound). "Chip de Inger" este primul extras pe single de pe albumul "Unul pentru toţi şi toţi pentru ei".

Revino pe Libertatea.ro sâmbătă, 6 noiembrie, pentru a vedea în premieră videoclipul Tonik Obiektiv - Chip de înger

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent