Our social:

C.I.A. promoveaza HH Manifest, 21.11, Silver ChurchCraiova Independent Artists a.k.a. C.I.A. au realizat cu placere un mic spot de promovare a evenimentului de pe 21.11 din Silver Church.


Conceput ca un super show, HH Manifest Ed. 1 aduce in prim plan o combinatie intre 2 dintre cele 4 elemente ale culturii Hip Hop: MCing (arta de “misca multimea” prin ceea ce scoti pe gura) si DJing (primul element oficial consemnat in istoria genului).
Asa cum spune si numele, evenimentul are caracterul unui act de cursa lunga. Incepand de la warm-up, in cadrul caruia nume grele din turntablism vor mixa hip hop, funk, breakbeat, etc si pana la line-upul de marca, absolut totul ofera premisele unui show de marca.
Aici pe Grupulderezistenta.RO, veti avea parte de concursuri avand ca premii invitatii gratis. Fiti cu ochii pe noi si pe partenerii nostri media, asadar.
Data: 21.11.2010
Locatie: Silver Church
Intrare: 20 lei
Ora: 21:00

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent