Our social:

Keri prezintă Walhalla - Venim (2010)


"Venim" este un concept al băieţilor din Valea Jiului. Trupa formată din Keri, prezent ca producător muzical, alături de MCii: Jde, eTas şi Blacas, grup care s-a remarcat pe albumul de producător al lui Keri - "The Beat Bandit"  în anul 2009, atunci când împreună cu Destruct, Dedey şi DJ Undoo au realizat piesa "Break Apart". După această apariţie, Walhalla, s-a concentrat pe primul album al trupei, pe care l-au denumit "Venim". Primul single  a fost lansat în luna martie a acestui an, purtând numele de "Lumini Vii", beneficiind de păreri pozitive din partea ascultătorilor. "Venim" reprezintă cel de-al doilea single, piesă care dă şi titlul albumului.
Cei care au mai contribuit la realizarea acestui album sunt următorii: Boogie, 10, Jde Mic  (inginer de sunet/mix/master), DJ Undoo (inginer de sunet) şi Koma (artwork/design).
Albumul "Venim" este pus la download gratuit pe site-ul Hades Records. De asemenea este primul material ieşit sub egida Bandit Music producţia fiind asigurată în totalitate de către Keri.

Tracklist:

1. Walhalla - Creion
2. Walhalla - Graniţe feat. 10
3. Walhalla - Întâi de toate
4. Walhalla - Fresh air feat. Boogie
5. Walhalla - Cerul plouă foc
6. Walhalla - Văd soarele
7. Walhalla - Venim
8. Walhalla - De la sol la soul
9. Walhalla - Nu se întoarce
10 .Walhalla - Break apart (remix) feat. Destruct, Dedey & DJ Undoo
11. Walhalla - Prins în noapte
12. Walhalla - Lumini vii

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent