Our social:

BUG MAFIA@KASHO 27.01.2011

Joi, 27 ianuarie 2011, BUG Mafia ajung pentru prima data in Kasho Club!

La peste 15 de ani de la inceputuri, povestea trupei B.U.G. Mafia pare ireala si, daca nu ar exista piesele, clipurile, concertele, articolele din presa, aparitiile TV si nu in ultimul rand fanii trupei, ar fi foarte probabil ca cineva care ar auzi pentru prima data acest nume sa creada ca e vorba despre ceva iesit din imaginatia bogata a unui scenarist. Desi expresii si cuvinte ca "regii hip-hop-ului romanesc", "seniorii" sau "fenomenul" au fost alaturate de multe ori numelui B.U.G. Mafia, membrii trupei spun ca tot ce au vrut sa faca a fost sa puna pe ritmuri hip-hop versuri care sa exprime sentimentele, gandurile si experientele lor si ale celor ce traiesc la fel ca ei.
Cei trei componenti actuali - Tataee, Caddy si Uzzi - si-au luat numele de "BUG Mafia" in 1995, o prescurtare de la "Bucuresti UnderGround", "Mafia" fiind titlul primului lor album.
La inceputul acestui an, chiar pe 1 ianuarie, trupa si-a lansat cel mai nou videoclip, intitulat "Cat poti tu de tare", piesa avand rolul de a promova albumul "Inapoi in viitor".
Cu o activitate de peste 15 ani in care au dat tonul in hip-hop-ul romanesc, avand la activ colaborari de succes cu artisti din alte sfere muzicale, cu 10 albume in portofoliu, BUG Mafia este un nume care mai are inca multe de spus...

Vino sa-i vezi live joi, 27 ianuarie, de la ora 23:00!

Bilet de intrare: 10 lei
Rezervari: 0757 200 400

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent