Our social:

Lansare Iubirile lui Guvid (Recenzie)

Dupa o pauza de aproape un an, Guvidu, membru fondator al trupei Cruciada, si-a lansat noul album solo intitulat "Iubirile lui Guvid" pe 12 decembrie in clubul bucurestean Elephant.Desi ora anuntata a fost de 21.30, startul la party s-a dat cu aproape jumatate de ora mai devreme, iar capul de afis si-a facut aparitia la microfon dupa ora 23.00.
In fata unui public restrans, Guvid si-a prezentat pe rand "iubirile" alaturi de invitatii sai: Gonzalez, Saba, Sleek, Jokeru, Green, K.P.T aka Porcu (Cruciada), UnderCover si David.  Acestia au fost sustinuti pe parcursul concertului de un dj si un tobosar.
Reactiile din partea celor prezenti au fost pozitive atat la piesele mai vechi ("Te bat cu usa de la lift", "Strain"), cat si la piesele proaspat lansate in seara evenimentului ("One love", "Iubirile lui Guvid").
Pentru cei care, din diverse motive, nu au fost prezenti la lansare, au fost postate filmarile cu cateva din piesele interpretate.

Citeste mai departe

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent