Our social:

Puya imaginea fresh Kiss tv

Kiss TV - imagine fresh pentru 2011
Inceputul de an aduce o reimprospatare a imaginii Kiss TV si un nou refren: “The sound of your radio, you see it on video”. Optimismul, exuberanta, pofta de viata si de distractie specifice Kiss FM se regasesc in totalitate in atitudinea si stilul Kiss TV.

Protagonistii noilor ID-uri Kiss TV sunt vedetele muzicale ale momentului: Alex Velea, Voltaj, Puya. Dj Project & Giulia, Connect-R, Simplu, Andreea Banica, Delia Matache, Elena Gheorghe, Dj Sava & Raluka. Lor li s-au alaturat si DJii Kiss FM, care au trebuit sa invete, pentru acest moment, o coregrafie speciala. Cu totii au tinut piept, pe parcursul filmarilor, unor ventilatoare de mare putere aduse special pentru aceasta ocazie.

Nu este prima oara cand Kiss TV, televiziunea muzicala numarul 1 in Romania produce astfel de ID-uri. “Au fost 13 ore de filmari non stop. Cei mai buni artisti romani s-au distrat alaturi de echipa Kiss FM, infruntand mini tornada creata de noi”, a povestit Cristi Nitzu, Directorul de Programe Kiss Tv, care a fost prezent la filmari, alaturi de vedetele invitate si DJii Kiss Fm.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent