Our social:

Trimite piesa ta pentru Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.2


In 2008 se lansa materialul Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.1, primul dintr-o serie care se dorea sa reuneasca periodic artisti consacrati si artisti la inceput de drum sub aceeasi emblema. Acesta a fost realizat in colaborare cu Nostradamus si mixat de DJ Hash, si a continut piese din partea unor nume ca: C.I.A., Rappy, DOC, B.R.G, Acid, NORD, Fratziman, Ceilalti, Vescan, El Nino, Maiccec & Phossilah, Gradu Zero, OCR, Yalla, Rey si Adapter, si numai. Pentru tracklist si download click AICI!
Primul volum din acest proiect s-a bucurat de succes si a fost downloadat in prima saptamana de 10.000 de persoane. Insa, din diferite motive nu s-a revenit imediat cu vol.2.
Acum, in 2011, vazand multe nume noi care s-au facut remarcate prin calitate si perseverenta, m-au facut sa ma gandesc la reluarea acestui proiect. Ca sa trec direct la subiect, se strang piese pentru volumul 2 al mixtape-ului. Nu va voi da prea multe detalii momentan despre cei care vor intra deja pe material, insa doresc sa comunic celor care sunt interesati sa apara pe vol.2 sa trimita piesele la urmatoarea adresa de mail: mixtape [at] sunetesubsol [punct] ro.

Exista si cateva conditii de participare:
- Piesele care vor fi luate in considerare trebuie sa fie nelansate pana in prezent;
- Se accepta piese din partea producatorilor si remixuri pentru piese deja cunoscute (daca exista acordul artistilor);
- Piesele pot fi exclusive pentru acest material, dar se accepta si piese care vor fi incluse pe viitoarele albume ale artistilor inscrisi, ce vor fi lansate in perioada urmatoare.
- Se accepta si piese sub forma de freestyle.
PS: Selectia va fi facuta si mixata de un DJ consacrat. Se vor reveni cu detalii in cazul in care vom intampina intrebari.
Data limita 1 martie 2011.
Succes!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent