Our social:

Lansare Il-egal prezinta H.A.I.TA 17.04.2011

Dupa aproape 2 ani de munca, iata ca rezultatul trudei a iesit la lumina sub forma albumului IL-Egal prezinta HAITA. Inregistrat la Beat Studio Records, mixat la Magic Production si masterizat la Midi Sound Studio de catre Andrei Kerestely, ii are ca invitati pe Phossilah, Magic, Elias, Buze, Sisu, Honey, Brugner, OvP, Bibanu, Pistol, Dinte, Greku, Liry. De productie instrumentaltelor s-a ocupat Phossilah si Magic Juice. Materialul in format cd va fi in curand disponibil la sectiunea magain de pe site-ul il-egal cat si la lansare, la un pret special.
Lansarea materialului va avea loc duminica 17 aprilie in clubul Wings din capitala. Intrarea este libera iar concertul efectiv va incepe la orele 19. La orele 18 este programata o sesiune de meet&greet. Se vor interpreta atat piesele de pe album (toti invitatii confirmandu-si prezenta) cat si piesele care au facut din IL-Egal una dintre cele mai respectate trupe de HipHop din Romania.

sursa: www.il-egal.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent