Our social:

Puya-Vestul Salbatic premiera 15.03.2011 ora 16:00

Noul single Puya - "Vestul Salbatic": premiera marti, 15 martie, la 16:00, pe Monden.info si 
 Libertatea.ro .

Vestul Salbatic” este ultimul single lansat din seria “Romanisme“, o campanie inceputa de Puya in urma cu doi ani, odata cu lansarea “Undeva’n Balkani“. Albumele Romanisme I si II s-au vandut in peste 100.000 de unitati, single-urile promovate sarind in scurt timp pe primul loc in topul posturilor radio si TV si facand din Puya cel mai mediatizat artist al ultimilor doi ani la nivel national.

Vestul Salbatic” isi propune sa egaleze succesul celorlalte piese din ciclul Romanisme, fiind un adevarat imn al exodului romanilor catre alte tari. Odata cu aceasta lansare, Puya da startul unei campanii adresate romanilor de peste hotare, prin care acestia vor avea sansa sa apara in videoclipul piesei (mai multe detalii in ziua lansarii).

Versurile au fost scrise de Puya iar piesa a fost compusa si inregistrata alaturi de George Hora in Studio 66 – Timisoara. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent