Our social:

BUG MAFIA-Fara Cuvinte feat Loredana (Imagini videoclip)"Fara cuvinte", asa se cheama noua piesa BUG Mafia si tot asa spera artistii sa ramana fanii cand o vor aduce in fata lor din nou pe Loredana.

In 1998, piesa "Ridica-ma la cer" era in topuri. Dovada ca fanii au cumparat 125.000 de CD-uri. Au trecut de atunci 13 ani si Loredana revine pe scena alaturi de BUG Mafia. Multi s-au intrebat de ce n-au continuat sa colaboreze.
"Nu a fost in niciun caz vorba de vreo cearta, dar avem impresia ca suntem niste artisti inteligenti care nu vor sa sufoce o idee folosind-o prea mult", spune Vlad Irimia, alias Tataee.
Noua piesa se numeste "Fara cuvinte", aluzie la modul in care ii lasa pe baieti rautatea pe care o vad in jur. Ca sa inspire decaderea societatii, si videoclipul s-a filmat printre ruine. Ideea i-a placut Loredanei.
Loredana nu este singura surpriza pregatita fanilor de baietii de la BUG Mafia. Inca doi actori vor filma alaturi de trupa, dar numele sunt tinute in mare taine. Din piesa, artistii vor deocamdata sa dezvaluie doar partea instrumentala.
"Fara cuvinte" va fi lansata peste o luna, odata cu un album nou.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent