Our social:

Dj Undoo – Ain’t Fast Food Music (Download)

Salutare!
Am cateva randuri de spus despre acest album iar apoi te invit sa il asculti si sa imi lasi niste pareri (ca sunt de bine sau de rau, am nevoie de feedbackul tau oricum). Mersi.
Daca esti satul de cacaturile de la radio si tv (sau de alte cacaturi peste care dai zilnic) atunci o sa iti prinda bine sa asculti albumul asta. Este o portie de muzica sincera si proaspata intre atata zgomot si superficialitate. Nu vreau sa te plictisesc cu multe detalii tehnice despre el, am muncit mult la el si a trecut prin cateva schimbari pana a ajuns la forma asta. Soundul lui e diversificat, este o imbinare intre sunetele uitate de timp pe discurile de vinil si productia muzicala de secolul 21, cu artisti invitati de prima mana, cu poeti ai strazii (cantaretii de rap adica), cu umor, jocuri de cuvinte sau versuri profunde si nu in ultimul rad cu Pic-upul instrument muzical. Auditie placuta!

DOWNLOAD

01. Coming to ya feat. Kioru (H8)
02. Îmbracă sunetul feat. Praetor (Veritasaga)
03. DJ’s feat. Endogen
04. Ştiu feat. Mutu (Viollent)
05. Cât mai stai feat. K-Gula (Grupul de Rezistenţă)
06. Epoca de aur feat. Raku, Aforic
07. Ai grijă feat. Omu Gnom (Raparta)
08. Copyright criminals feat. DJ Batz (Rotopercutor)
09. Aberaţie feat. Blaziny, Jay (Shy Beatz)
10. Suzy feat. Butch (Dagga)
11. Parada instrumentelor (Instruments parade) feat. I gura, Zicu, Misu, DJ SchraBeat, DJ Paul, DJ Dox, DJ Faibo X, B Jam (prod. Seb & I gura, DJ Undoo, Keri, Ortega)
12. Lovitură de rap feat. Rey (10 Tone)
13. La timp feat. Viollent
14. Mad fluid feat. Ais the Chef
15. Piesa e stricată feat. Carbon
16. A state of mind
17. Nemesis feat. Cătălin (Coma)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent