Our social:

Un Invingator, toti pentru Hip Hop Editia a-2-a Inscrieri

In primele luni ale acestui an ati fost martorii unui nou concurs pentru descoperirea noilor talente din aria hip-hop-ului autohton, organizat de catre baietii de la Conditii Grele Records. Este vorba de "Un Invingator, Toti Pentru Hip-Hop". Iata ca ne aflam acum la inceputul celei de-a doua editie, ce va avea loc in perioada septembrie-octombrie 2011.
Momentan va anuntam ca inscrierile incep de astazi si tin pana pe 10 septembrie 2011. Cum faci sa te inscrii ? Nimic mai simplu: trimite un e-mail la conditiigrelerecords@gmail​.com cu numele si numarul dumneavoastra de telefon, numele de scena sau numele trupei concurente, precum si una din piesele voastre (de preferat aceea pe care o considerati ca fiind cea mai buna). In urma unei preselectii in cadrul label-ului, cei 25 de concurenti vor fi anuntati pe data de 15 septembrie.
Vom reveni in curand cu alte detalii, precum si cu regulamentul concursului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent