Our social:

Proiect DoubleL & Sean Kingston & Snoop Dogg


În câteva zile, un nou videoclip al unui artist din USA din industria hip hop se va lansa, fiind făcut pentru o piesă în colaborare cu Sean Kingston și Snoop Dogg. Piesa a fost produsă și masterizată de Double L în studiourile din LA, împreună cu artiștii implicați.


Double L este producătorul ce stă în spatele hit-urilor unor artişti ca Sişu, Puya, Guess Who, Cedry2k, Raku, Bitză, Haarp Cord, cât și al unor colaborări ale artiștilor din România cu unii de renume internațional, cum ar fi Raptile (http://youtu.be/JoxThj9UvS4), B-Real și Young De (http://youtu.be/fCF4-1AAAI4 &http://youtu.be/5NYbhBQv44o), Lumidee (http://youtu.be/B9sZ9bxvkEg). Double L și-a pregătit și un material pe care a adunat piese ca „Warriors” (feat.Cronite & Kam Moye (Supastition)  - http://youtu.be/OXMpr2FLNc8) sau „This is us” (R.I.P., Rasul - http://youtu.be/tHEyRvIQxKU).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent