Our social:

Lansare JoKeRu'-"XI"


Pe data de 11 decembrie 2011 va avea loc in clubul bucurestean Elephant Pub & Live Music lansarea albumului "XI" al artistului cunoscut sub numele de JoKeRu`. Acesta este cel de-al treilea material pe acest an al artistului, aratandu-si pofta de a reveni in prima linie dupa perioada lunga de lipsa din peisajul muzical autohton. La inceputul anului a lansat "Marea Reveneala", iar in luna august a trimis "6 Gloante (Pentru Diversi)" (pe care il puteti downloada de aici*).
Evenimentul va incepe la orele 19. Pe scena vor urca, in deschiderea concertului, baietii de la F.T.C., Danielle, DX Montrey, Intrus (cunoscut in trecut ca S-Weed), precum si David. Pretul unui bilet este de 10 RON, in care este inclus un cd si o surpriza pe care o puteti vedea doar mergand la concert. De asemenea, se preconizeaza a fi un eveniment reusit pentru o duminica seara in oras.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent