Our social:

Dezbatere nationala despre bere


Institutul de Bere Ciuc Premium crede cu tarie ca berea se bea doar pentru gust si a creat o campanie de promovare a unui consum corect de bere. Cu toate astea, Ciuc nu pretinde ca detine adevarul absolut si lanseaza acum o dezbatere nationala in jurul berii.

Participantii inscrisi: jurnalistul Razvan Exarhu, scriitorul Adrian Georgescu, bloggerii Adrian Ciubotaru, Adi Hadean, Alexandru Negrea, Bobby Voicu si Chinezu, rapper-ul Grasu XXL,  actorii Florin Busuioc si Radu Gabriel, comediantii Sergiu Floroaia si Teo.
Arbitrul? Chiar unul din inițiatorii Institutului de Bere Ciuc Premium, Bogdan Naumovici.

Dezbaterea va avea loc pe 27 ianuarie, ora 16:00 si va fi transmisa live pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium pentru ca publicul sa-si poata spune parerea. Pana atunci, in pagina aplicatiei se pot vizualiza filmele de prezentare a fiecarei echipe in parte. Pana in ziua dezbaterii, incurajam publicul sa-si spuna parerea si sa participe.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent