Our social:

Ad Litteram feat. Angeles - GANDURI DE NOIEMBRIE (official video)După o pauză de un an, Ad Litteram are plăcerea de a vă delecta cu un nou videoclip în regia lui Mircea Zanian, (acelaşi ce se face vinovat şi de regia videoclipului „Dâra de sânge"-2010-) iar rolul de producător executiv i-a revenit lui Dragoş Dumistracel.

Piesa intitulată "Gânduri de Noiembrie" este un remix al piesei originale de pe albumul "Răni cicatrizate"(2010), reprezentând a doua colaborare concretizată pe care Scânteie o are cu Angeles.
Piesa a fost produsă de Phossilah iar la reuşita piesei şi-au unit puterile Cătălin Airinei (pian electric, sintetizator, percuţii), Alin Cozma (chitară electrică, chitară bass) şi Silviu Cozma (tobe).
De aranjamente s-au ocupat Cătălin Airinei şi Scânteie, iar pentru veridicitate meritul îi revine frumoasei studente la actorie (Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L Caragiale), Andrada Fuscas şi a figurantului Ştefan Pascal.
Instrumental produs de PHOSSILAH
Pian electric (Fender Rhodes),sintetizator,percutii: CATALIN AIRINEI
Chitara electrica si chitara bass : ALIN COZMA
Tobe: SILVIU COZMA
Aranjament: CATALIN AIRINEI, SCANTEIE
Mix/Master:SCANTEIE,LU-K
Regia:MIRCEA ZANIAN
Producator executiv: DRAGOS DUMISTRACEL

Sursa

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent