Our social:

Mario V si Grasu XXL lanseaza luni Talent Divin pe Urban.ro!


Luni seara va aducem in premiera o colaborare intre Mario V si Grasu XXL! Piesa se numeste Talent Divin si este inclusa pe noul album al artistului, Liber pe Pamant!
Mario V a finalizat albumul Liber pe Pamant si se pregateste sa lanseze o noua piesa extrasa de pe acesta, Talent Divin. Melodia va fi lansata pe Urban.ro, luni, 20 februarie, la ora 20:00, in saptamana sarbatorii de Dragobete.
Pe Mario V il cunoastem in urma repetatelor colaborari cu trupa B.U.G. Mafia, una dintre cele mai cunoscute fiind Strazile, coloana sonora a serialului Baieti Buni.

Dupa colaborarile date publicitatii pana la acest moment, cele cu Caddillac (membru B.U.G. Mafia) si OvP, Mario V iese la rampa cu melodia sa cu Grasu XXL!
Talent Divin beneficiaza si de un remix, acesta putand sa fie ascultat odata cu lansarea albumului. Vom reveni cu detalii despre material saptamana viitoare!

Sursa

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent