Our social:

Marpha Hip-Hop (Ep.6 - Sez 3) @ Bean (Subcarpati), Cosy & Sega (Frategrafia)

Cel de-al saselea episod al emisiunii MARPHA HIP-HOP ii aduce in emisie pe Bean (Subcarpati), Cosy si  pe Sega (Frategrafia).

Tonik Obiektiv il va avea ca prim invitat pe Bean, membru al trupelor Subcarpati si Suie Paparude, care va vorbi despre surpriza pe care v-o pregateste pentru acest an. Ca mostra, artistul ofera un freestyle dintr-o “bucata noua”.

Angeles spulbera Anonimatia de pe numele lui Cosy, care ne povesteste despre cel mai recent album al sau. Ca bonus, rapperul lanseaza in premiera videoclipul piesei “My life” feat. John Diamond  dar ne si interpreteaza live piesa Fame produsa de CPR Productions.

Regizor, operator si producator de videoclipuri, Sega de la Frategrafia ofera o mostra din munca sa sub forma unui interviu in rubrica “Artisti din backstage”.

BONUS pentru admiratorii “Marpha HipHop” avem un concurs derulat pe pagina oficiala de Facebook. Cu un simplu comentariu, puteti castiga un CD cu Puya – Romanisme 1 sau Askos – Carpe Diem.

Nu uitati ca HIP-HOP-ul e MARPHA alaturi de Tonik Obiektiv si Angeles.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent