Our social:

Lu-K feat. DJ Faibo X - Capu' Sus


Dupa succesul înregistrat cu piesa I love her, Lu-K Beats lanseaza un al doilea clip la piesa Capu` sus. Un videoclip la care s-a lucrat doua luni de zile, cu participarea multor figuri cunoscute din rapul românesc, un clip de atmosfera ce-l reprezinta în totalitate pe artist.

O mare parte din filmari au avut loc la Unic Studio, celelalte prin Bucuresti , în afara de scena cu Nosferatu ( care a filmat la Galati ) si Metaphour care ne-a trimis o filmare din Spania. "Piesa ma reprezinta în totalitate, e terminata de un an si ceva", spune Lu-K. Filmarile au fost efectuate de MG White si Vortex Production.

Cei care apar în clip: Dragonu, Subsemnatu, Flou Rege, Aforic, Chimie, Erps, DJ Faibo X, Sisu, Metaphour, Robert Drogatu' and crew., Karie, Skizzo Skillz, Nosferatu, CenzuraH, Udo, Fly Monnaie si prietenii artistului: Danny, MG White, Zagga, Anne-Marie, Edy, Bogdan Stoica, Andrei Stoica - fratii de la Respect Gym Bucuresti, luptatori K1, Alin Panaite, Jimmy (Hobby Cafe), Fufu.

Instrumental : Lu-K Beats
Mix & Master : Lu-K Beats
Inregistrat la Unic Studio
Montaj video : Nosferatu [ Bomb2To Prod.]
Cameramani : MG White & Vortex Production

http://facebook.com/lukbeatsofficial

Vizionare placuta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent