Our social:

Marpha Hip-Hop (Ep.9 - Sez 3) @ Shift, Clue (SickSound) & Georgiana Stoian aka CiresicaIn episod-ul cu numarul noua din acest sezon, cum v-am obisnuit va oferim invitati si interviuri cu oameni talentati.


Atmosfera va fi incalzita in forta de Shift, care ne va da detalii despre proiectul la care lucreaza si despre cel mai recent single “Viata-i de vina” realizat in colaborare cu maestrul George Nicolescu.

Angeles il provoaca la un dialog pe Clue membru SickSound Crew, un MC talentant dar cum spunem noi “prea putin promovat”. Pentru a-si dovedi potentialul, va interpreta, in premiera la MHH, un live session.

Rubrica Artistii din Backstage din aceasta editie o dedicam tatuajelor. Astfel echipa MHH patrunde in salonul Reding unde Georgiana Stoian (Ciresica) isi desfasoara activitatea dand frau liber imaginatiei si indemanari.

Nu uitati ca si in aceast  episod va aducem tot ce e MARPHA in HIP-HOP!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent