Our social:

Aaron - utopie (cu Tonik Obiektiv & Lion Messager)Revenim astazi in atentia ascultatorilor de hip-hop cu o piesa semnata de Aaron. Acesta a colaborat cu Tonik Obiektiv si Lion Messager (Elvetia) pentru noul sau single. Piesa se numeste “utopie” si va putea fi ascultata si pe albumul “Ultima scrisoare” la care Aaron lucreaza in prezent. Artistul s-a ocupat si de partea instrumentala a piesei. Mix-ul si master-ul au fost realizate de ViLLy in LBV Studio.

Pana in prezent, Aaron a lansat trei materiale discografice. In 2000 lanseaza primul album semnat Stryct – “Noi nu suntem baieti de cartier“. In 2005 il gasim pe proiectu EyDeea. Impreuna cu Zaru lanseaza albumul “Un Singur Nume“. In 2008 apare primul sau material solo, “Pe Umerii Mei“. In plus, acesta a colaborat de-a lungul timpului cu Cabron, Mr Levy, ViLLy, Rece, Skizzo Skillz, Melanie, Zaru si multi altii.
Asculta in cele ce urmeaza “utopie”, o melodie cu un vibe pozitiv si versuri inspirate din vietile personale ale celor trei artisti”.
Auditie placuta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este unul decent deci va rugam frumos vorbiti in limita bunului simt,chiar daca comentarile voastre critica anumite lucruri aveti grija sa fie un limbaj decent